dit is een test

Eukanuba Adult Medium Breed Chicken

Op voorraad
Eukanuba adult medium breeds met kip is een volledig speciaalvoer. Het is specifiek ontwikkeld naar de noden van een volwassen middelgrote hond. 
Vanaf € 22,05
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Eukanuba adult medium breeds met kip is een volledig speciaalvoer. Het is specifiek ontwikkeld naar de noden van een volwassen middelgrote hond.an de aanwezige antioxidanten is klinisch bewezen dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en de omega-6- en omega-3-vetzuren zijn goed voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel te houden en calcium is goed voor sterke botten. EUKANUBA Adult droge hondenvoeding voor middelgrote rassen bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van EUKANUBA Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt uw hond een gezond gebit te houden.
Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (26,0%), vet (15,0%), Omega-6-vetzuren (2,40%), Omega-3-vetzuren (0,37%), ruw as (7,20%), ruwe celstof (2,50%), calcium (1,20%), fosfor (1,00%). Vitamine A (45595 IU/kg), Vitamine D₃ (1513 IU/kg), Vitamine E (253 mg/kg), β‐caroteen (5,0 mg/kg), L‐carnitine (50 mg/kg).
Ingrediënten Gedroogde Kip En Kalkoen (28%), Tarwe, Maïs, Dierlijk Vet, Sorghum, Gerst, Gedroogde Bietenpulp (2,9%), Gehydroliseerde Dierlijke Eiwitten, Gedroogde Hele Eieren, Kaliumchloride, Visolie, Natriumchloride, Natrium Hexametaphosphaat, Calciumcarbonaat, Fructo-Oligosacchariden (0,29%), Lijnzaad.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor gebruiksaanwijzingen en de juiste dosering. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen