dit is een test

Eukanuba Adult Jogging & Agility All Breeds

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba jogging&agility adult all breads is speciaal voor atletische en actieve honden. Het geeft ze de juiste energie om topprestaties te leveren bij alles wat ze doen. 
Vanaf € 26,74
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Eukanuba jogging&agility adult all breads is speciaal voor atletische en actieve honden. Het geeft ze de juiste energie om topprestaties te leveren bij alles wat ze doen.  Het is het juiste voer voor honden die regelmatig genieten van buitenactiviteiten, zoals rennen, wandelen, fietsen en behendigheidstraining. De hoge gehaltes aan eiwit (28%) en vet (18%) in deze hoogwaardige voeding geven uw hond de extra energie, de dagelijkse voedingsstoffen en de soepele spieren die hij nodig heeft om topprestaties te leveren en alle doelen te bereiken die u met hem voor ogen hebt. Natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtinesulfaat in dit hondenvoer houden de gewrichten van uw actieve hond sterk en gezond. Deze hoogwaardige voeding is speciaal samengesteld met prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch bewezen is dat het een gezonde spijsvertering bevordert en de opname van belangrijke voedingsstoffen verbetert. Bevat calcium voor sterke botten en antioxidanten, waarvan klinisch is bewezen dat ze de natuurlijke weerstand van uw hond versterken, zodat hij actief en fit blijft en altijd het beste van zichzelf kan geven. Omdat u wilt dat uw viervoeter zich geweldig voelt en er ook nog eens fantastisch uitziet, bevat dit voer voor volwassen honden omega-6- en omega-3-vetzuren in een optimale verhouding om een gezonde huid en een glanzende vacht te bevorderen. Bovendien helpen ze om haaruitval te verminderen.Het voer maakt gebruik van 3D DentaDefense-technologie, die het gebit van uw hond met elke hap reinigt, de vorming van tandsteen vermindert en bijdraagt aan het behoud van sterke tanden. Dit voer voor buitenhonden is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is 100% compleet en uitgebalanceerd, zodat uw maatje samen met u zo goed mogelijk kan presteren, op elk moment en in elke situatie.
Meer informatie
Voedingswaarde Vitamine A (45452 IU/kg), vitamine D3 (1508 IU/kg), vitamine E (253 mg/kg), L-carnitine (48,5 mg/kg), bètacaroteen (5,0 mg/kg), bevat basisch kobalt-(II)-carbonaat, monohydraat (0,53 mg/mg), koper-(II)-sulfaat, pentahydraat (51 mg/kg), kaliumjodide (3,7 mg/kg), ijzer-(II)-sulfaat, monohydraat (674 mg/kg), mangaansulfaat, monohydraat (51 mg/kg), mangaanoxide (36 mg/kg), zinkoxide (234 mg/kg).
Ingrediënten Gedroogde kip en kalkoen (33%, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), maïs, tarwe, dierlijk vet, rijst, gedroogde bietenpulp (3,8%), sorghum, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, gedroogde biergist, visolie, kaliumchloride, natriumchloride, natriumhexametafosfaat, fructo-oligosacchariden (0,29%), lijnzaad, calciumcarbonaat.
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Volwassen