dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Eukanuba Adult Cat Lamb & Liver

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Eukanuba kat lamb&liver is een volledig voer voor de grootste vleeseters in de natuur, de katten. Het is aanbevolen deze voeding te gebruiken vanaf 1 jaar. Het biedt verlichting bij een gevoelige maag en laat de vacht mooi glanzen. 
Vanaf € 6,88
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Deze absolute premium voeding bevat 91% dierlijk eiwit (van het totale aantal eiwitten). dit draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van soepele spieren zoals dat met een plantaardig eiwit nooit mogelijk zou zijn. De licht verteerbare ingrediënten van deze voeding bieden verlichting bij een gevoelige maag. Geef uw kat pure kracht te eten: vitamine E, een antioxidant, ondersteunt de natuurlijke weerstand en stimuleert het immuunsysteem. Het lage magnesiumgehalte in de voeding helpt om de urinewegen gezond te houden, terwijl de bietenpulp de effectieve opname van voedingsstoffen bevordert. EUKANUBA kattenvoer is ook samengesteld met omega-6- en omega-3- vetzuren in een optimale verhouding voor een gezonde huid en vacht... en een werkelijk schitterende uitstraling. Deze voeding is bovendien rijk aan lever en daarin zitten calcium en andere belangrijke mineralen die zorgen voor sterke botten. De krokante brokjes helpen daarnaast om het gebit van uw kat gezond te houden. EUKANUBA kattenvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is 100% compleet en uitgebalanceerd, zodat uw kat zich bijzonder voelt en er prachtig uitziet, ook als het dier een gevoelige maag heeft.
Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (35,0%), vet (22,0%), Omega-6-vetzuren (3,50%), Omega-3-vetzuren (0,70%), vocht (8,00%), ruw as (6,20%), ruwe celstof (2,00%), calcium (1,05%), fosfor (0,85%), magnesium (0,09%). Vitamine A (22000 IU/kg), vitamine Dз (1100 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).
Ingrediënten Gedroogde kip en kalkoen (27%, een natuurlijke bron van taurine), lam (14%), kippenlever (8%), rijst, maïsgries, dierlijk vet, vismeel, gedroogde bietenpulp (2,4%), gedroogde hele eieren, kippenaroma, kaliumchloride, gedroogde biergist, natriumchloride, calciumcarbonaat.
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Eukanuba Adult Cat Lamb & Liver
Je waardering