dit is een test

Eukanuba Adult Cat Chicken & Liver

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Katten zijn grote vleeseters en hebben nood aan een speciaal aangepaste voeding. Eukanuba Volwassen Kat is rijk aan kip en lever en is perfect voor uw kat vanaf 1 jaar. 
Vanaf € 6,88
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Katten zijn grote vleeseters en hebben nood aan een speciaal aangepaste voeding. Eukanuba Volwassen Kat is rijk aan kip en lever en is perfect voor uw kat vanaf 1 jaar.  Het bevat 91% dierlijke eiwiten (van het totale eiwitgehalte). Dit draagt bij tot de ontwikkeling en het behoud van soepele spieren zoals dat met een plantaardig eiwit nooit mogelijk zou zijn. Geef uw kat pure kracht te eten: vitamine E, een antioxidant, ondersteunt de natuurlijke weerstand en stimuleert het immuunsysteem. Het lage magnesiumgehalte in de voeding helpt om de urinewegen gezond te houden, terwijl de bietenpulp de effectieve opname van voedingsstoffen bevordert. EUKANUBA kattenvoer is ook samengesteld met omega-6- en omega-3-vetzuren in een optimale verhouding voor een gezonde huid en vacht... en een werkelijk schitterende uitstraling. Deze voeding is bovendien rijk aan lever en daarin zitten calcium en andere belangrijke mineralen die zorgen voor sterke botten. De krokante brokjes helpen ook om het gebit van uw kat gezond te houden. 
Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (35,0%), vetgehalte (22,0%), omega-6-vetzuren (3,50%), omega-3-vetzuren (0,70%), vocht (8,00%), ruw as (6,50%), ruwe celstof (2,00%), calcium (1,10%), fosfor (0,90%), magnesium (0,09%). Vitamine A (29000 IU/kg), vitamine Dз (1330 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg, Zink (zinkoxide 126 mg/kg), mangaan (mangaansulfaat), monohydraat (34 mg/kg), koper (kopersulfaat), pentahydraat (7 mg/kg), jodium (kaliumjodide 1 mg/kg), kobalt (basisch kobalt-(II)-carbonaat), monohydraat (0,3 mg/kg).
Ingrediënten gedroogde kip en kalkoen (20%, een natuurlijke bron van taurine), kippeningewanden, kippenlever (9%), rijst, maïsgrutten, vismeel, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (3,3%), gedroogde hele eieren, kippenaroma, kaliumchloride, calciumcarbonaat, gedroogde biergist, natriumchloride
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking voor de juiste dosering. 
Merk EUKANUBA
Smaak Kalkoen, Kip