dit is een test

Eukanuba Adult All Breeds Salmon & Rice

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Uw hond is uw maatje bij alles wat u doet. Daarom verdient hij 100% complete, premium voeding die zijn bijzondere eigenschappen stimuleert en hem elke dag die extra stap laat zetten.
Vanaf € 20,95
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
EUKANUBA Adult droge hondenvoeding voor alle volwassen rassen rijk aan zalm en rijst is een uitstekende natuurlijke bron van vitaminerijke visolie en bevat omega-3- en omega-6-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. De aanwezige antioxidanten helpen bij de opbouw van de natuurlijke weerstand van uw hond (klinisch bewezen). Bovendien bevat het prebiotica en bietenpulp om de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen te bevorderen. De dierlijke eiwitten helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en de calcium is goed voor sterke botten. EUKANUBA Adult droge hondenvoeding voor alle rassen rijk aan zalm en rijst is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers, zodat u uw hond een 100% volledige en uitgebalanceerde voeding kunt geven. Ieder dieet van EUKANUBA Adult droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt uw hond een gezond gebit te houden.
Meer informatie
Voedingswaarde Vitaminen: Vitamine A: 40315IU/kg, Vitamine D₃: 1338IU/kg, Vitamine E: 224mg/kg, β‐caroteen: 4,4mg/kg, Kopersulfaat‐pentahydraat: 44mg/kg, Kaliumjodide: 3,2mg/kg, IJzersulfaat‐monohydraat: 585mg/kg, Mangaansulfaat‐monohydraat: 44mg/kg, Mangaanoxide: 31mg/kg, Zinkoxide: 203mg/kg.
Ingrediënten Gedroogde Kip En Kalkoen, Zalm (14%,Een Natuurlijke Bron Van Visolie), Rijst (14%), Maïs, Sorghum, Gerst, Gedroogde Hele Eieren, Gedroogde Bietenpulp (2,6%), Maïsolie, Gehydroliseerde Dierlijke Eiwitten, Dierlijk Vet, Kaliumchloride, Natriumchloride, Natrium Hexametaphosphaat, Fructo-Oligosacchariden (0,26%), Calciumcarbonaat
Gebruiksaanwijzing
  • Wanneer u uw hond voor het eerst EUKANUBA geeft, meng dan geleidelijk meer EUKANUBA hondenvoer door het voer dat uw hond gewend was te eten, gedurende een periode van vier dagen. We adviseren om uw hond twee keer per dag eten te geven.
  • Zorg dat er altijd voldoende drinkwater klaar staat voor uw hond.
Merk EUKANUBA
Smaak Vis
Leeftijd Senior, Volwassen