dit is een test

Ecuphar Cavalesse Oral 3 X 20 Gr

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 68,66 Normale prijs € 88,03
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

VORM Oplosbaar poeder en oplosmiddel voor oraal gebruik.

SAMENSTELLING 
Natriumbicarbonaat 1 % Magnesiumsulfaat droog 1 %

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG 
Vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking: Niacinamide (3a315) 980.000 mg

ANALYTISCHE BESTANDDELEN 
Ruw eiwit: 0 %, Ruw vet: 0 %, Ruwe celstof: 0 %, Ruwe as: 2 %, Natrium: 0,27 %

EIGENSCHAPPEN
Dit voedingssupplement vult de aanvoer van vitaminen (nicotinezuuramide) en mineralen (natrium en magnesium) aan ter ondersteuning van de huidbarrière en de natuurlijke lichaamseigen afweermechanismen bij paarden en pony’s, vooral in de weideperiode.

TOEPASSINGEN 
CAVALESSE® wordt gebruikt bij paarden en pony’s die last hebben van seizoensgebonden jeuk door insectenbeten.

GEBRUIKSAANWIJZING 
Doe de inhoud van een zakje in het bijbehorende flesje en vul het daarna bij met kraanwater tot aan de maatstreep (80 ml). Goed schudden tot een heldere oplossing ontstaat. Trek de juiste hoeveelheid vloeistof op in de bijgeleverde spuit en druppel dit over het voeder, op een boterham of op een beloningsbrokje. Paarden en pony’s < 500 kg: 2 ml eenmaal per dag, bij voorkeur bij valavond. Paarden > 500 kg: 3 ml eenmaal per dag, bij voorkeur bij valavond. Indien men na 1 maand het gewenste resultaat niet bereikt, kan men de toe te dienen hoeveelheid verdubbelen.

BELANGRIJK
Het is belangrijk de kuur op te starten ongeveer 3 weken voordat men verwacht dat het dier jeuk zal krijgen. Het product bij voorkeur toedienen bij valavond en het paard indien mogelijk op stal zetten.

BEWARING Bewaren bij kamertemperatuur (15– 25°C). Na oplossen niet in direct zonlicht bewaren. Bewaren op een vorstvrije plaats.

Meer informatie
Merk ECUPHAR
EAN 5420045703738