dit is een test

Cavalor

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Filteren
  1. Cavalor - An Energy Boost 6x60G
    Cavalor - An Energy Boost 6x60G
    Aanbiedingsprijs € 39,94 Normale prijs € 55,48

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cavalor, voor wanneer het resultaat telt.

Cavalor heeft gedurende de laatste twee decennia, een internationale reputatie opgebouwd als wereldleider in hoogwaardige paardenvoeding door een oplossing aan te bieden voor de behoeften van elk paard: van de eerste stappen van een veulen tot aan het pensioen, en voor topsportpaarden tot aan het gekoesterde paard in de achtertuin.

Naast een compleet assortiment verzorgingsproducten, voor een aangepaste verzorging voor elk paard. Biedt Cavalor ook een innovatief assortiment paardenvoer en supplementen. Het merk streeft ernaar om de juiste balans te creëren tussen voeding, sport, recreatie en gezondheid door middel van hoogwaardige ingrediënten.

Cavalor Online Bestellen? Dat doe je bij Fiks & Felix aan de laagste prijzen voor de beste kwaliteit!

Cavalor voeders en supplementen zijn samengesteld met ingrediënten zoals goed verteerbare gepofte granen, hoogwaardige granen, groenten, natuurlijke kruiden en oliën, gecheleerde mineralen, vitamines, nutraceuticals en pre- en probiotica – alles wat een paard nodig heeft om prestaties, algemene gezondheid en welzijn te verbeteren.

Alle ingrediënten die in de productformuleringen gebruikt worden zijn onderworpen aan strenge fabricageprocedures om de kwaliteit, effectiviteit en resultaten te garanderen.

Alle Cavalor supplementen zijn conform FEI en Jockey Club. Ze zijn er trots op een indrukwekkende lijst van wereldkampioenen, olympische medaillewinnaars en World Cup-winnaars onder hun klanten, supporters en endorsers te mogen tellen. Het succes van deze atleten is grotendeels te danken aan de voortdurende gezondheid en prestaties van hun paarden. Het is ook een fantastische bevestiging van het Cavalor merk omdat zo veel atleten vertrouwen op hun producten om op het hoogste niveau te concurreren en om de algehele gezondheid en het welzijn van hun paarden veilig te stellen.

Koop / Bestel Cavalor snel, veilig en goedkoop bij Fiks & Felix!

> Voor meer informatie over Cavalor® voeders en supplementen kun je terecht op www.cavalor.com