dit is een test

Cavalor - Sw-itch 500ml

Op voorraad

Cavalor SwItch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritatie en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten. SwItch beschermt uw paard tegen oncontroleerbare jeuk.

€ 28,44
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

CAVALOR SwItch werd speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor seizoensgebonden huidirritatie, ook gekend als zomereczeem. Zomereczeem is het gevolg van een allergische reactie op het speeksel van een mug die vooral actief is rond zonsopgang en zonsondergang tijdens de warmere maanden (van maart tot oktober). Deze reactie veroorzaakt een onophoudelijke jeuk en als gevolg begint het paard te schuren. Niet alle paarden zijn allergisch aan deze mug³, waardoor de reacties van paard tot paard verschillen.

Rassen als Ijslanders, Shire, Welshe pony's en Friezen lijken gevoeliger te zijn voor deze allergie, en sommige bloedlijnen blijken ook meer vatbaar te zijn dan andere, wat aantoont dat een allergische reactiegenetisch bepaald is. Veranderingen in het voeder kunnen de reacties ook beïnvloeden. Een positieve invloed kan worden verkregen door de hoeveelheid proteïnen te beperken en de meer Omega 3 vetzuren toe te dienen. Hiervoor raden we Wholegain aan.

Een magische spuit tegen de allergie bestaat niet, dus het is belangrijk contact met de mug te voorkomen. Cavalor SwItch houdt de boosdoener op een afstand, en houdt de jeuk onder controle zodat uw paard niet lijdt aan onophoudelijke jeuk.

 

Wat veroorzaakt er zomereczeem?
Zomereczeem is het resultaat van een allergische reactie op het speeksel van een mug. De mug is vooral actief rond zonsopgang en zonsondergang tijdens warme maanden. Cavalor® Sw-Itch houdt de mug op afstand, en de jeuk onder controle.
 
Hoe vaak moet ik Cavalor® SwItch gebruiken?
Dat hangt af van hoeveel jeuk het paard heeft en van de omgeving waarin het zich bevindt. De dosis kan dus verschillen per paard. Wij raden aan Cavalor® SwItch bij de start tweemaal daags te gebruiken (morgen/ avond). Verminder de dosis naargelang de hoeveelheid dat uw paard nodig heeft. Eens het paard vrij is van jeuk, mag Cavalor® SwItch eenmaal per week gebruikt worden op preventieve basis. Groot deel van het succes hangt af van de discipline bij gebruik.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Breng Sw-Itch elke dag aan op de aangetaste huid zodra u de huidirritatie merkt. Om de jeuk onder controle te houden, gebruik Sw-Itch 2 tot 7 dagen per week.

Merk Cavalor
EAN 5425016902141