dit is een test

Cavalor - Star Shine

Op voorraad

Een langdurig werkende ontklitter die een fleurige glans aan uw paard geeft.

Vanaf € 14,28
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Cavalor Star Shine is een langwerkende haarconditioner met een uniek en aangenaam aroma. Cavalor Star Shine geeft de vacht van uw paard een stralende gloed en zorgt ervoor dat uw paard er uit ziet als een echte "ster" op het showcircuit. De staart en manen van het paard zullen een week lang knopenvrij blijven.

 

Hoe krijg ik het beste resultaat voor een glanzende en volumineuze staart?
Was de staart eerst met Cavalor® Equi Wash of Cavalor® NorPlus, spuit daarna Cavalor® Star Shine op de staart.
 
Kan ik Cavalor® Star Shine gebruiken over het hele lichaam van mijn paard?
Cavalor® Star Shine kan niet enkel voor manen en staart gebruikt worden maar ook om de gehele vacht van het paard glans te geven. Voor sportpaarden is het niet aangeraden om de Cavalor® Star Shine te gebruiken op de plaats waar het zadel moet komen.
 
Moet ik Cavalor® Star Shine dagelijks gebruiken?
Nee, Cavalor® Star Shine is een hoog kwalitatief product met een langdurig effect van gemiddeld 5 dagen.
 
Bevat Cavalor® Star Shine silicone?
Cavalor Star Shine bevat dimethicone, een zeer kwalitatieve silicone. Deze olie is dankzij z’n onschadelijkheid goedgekeurd voor het gebruik in cosmetica. Het is belangrijk op te merken dat een product om manen en staart te ontwarren geen goede werking kan hebben zonder de aanwezigheid van silicone.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Als ontklitter: Cavalor Star Shine op de staart en manen spuiten, laten opdrogen en nadien doorkammen. Als glansmiddel: op de vacht verstuiven, na opdrogen opblinken met een wollen doek.

Als knopen ontwarrend middel: Breng Cavalor Star Shine met de verstuiver aan op de manen en staart van het paard. Na enkele minuten kan de staart zonder problemen worden gekamd. Het effect wordt nog verbeterd wanneer Cavalor Star Shine op de staart wordt aangebracht onmiddellijk na een wasbeurt met Cavalor Equi Wash.
Om uw paard te laten stralen: Schud Cavalor Star Shine zachtjes voor gebruik. Breng Cavalor Star Shine aan op de vacht van het paard. Wrijf het in met een doek.

Merk Cavalor