dit is een test

Carocroc Small Breed 25/16

Op voorraad
Kleinere rassen leven gemiddeld langer dan grotere rassen. Dit zorgt er voor dat ze ook vaker te maken krijgen met verouderingsverschijnselen. Het is daarom belangrijk een voeding te geven die hiervoor ontworpen is en de ouderdomskwaaltjes tegen gaat. 
Vanaf € 6,52 Normale prijs € 6,90
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Carocroc Small Breed hondenvoer is speciaal ontworpen naar de noden en behoeften van de kleinste rassen. Ze zijn vaak zeer actief en het is daarom belangrijk om ze te voorzien in de juiste voeding. Door hun hogere levensverwachting is het ook belangrijk de ouderdomskwaaltjes aan te pakken. Ze hebben ook dezelfde hoeveelheid tanden als grotere honden waardoor deze dichter op elkaar staan. Dit vergroot de kans op tandplak en tandsteen. Het gevolg hiervan kan zijn dat de boel gat ontsteken en dat uw hond een slechte adem krijgt. De vorm van de brok helpt om klachten aan het gebit bij uw hond te voorkomen. Ook is er extra zink en natriumtripolyfosfaat toegevoegd dat de vorming van tandplak tegen gaat. Kleinere honden vaak een grotere kans op overgewicht. Het voer bevat l-carnitine die helpt om de vetafbraak bij uw hond te stimuleren. Daarnaast is er extra vitamine E aanwezig om de celveroudering tegen te gaan. Op deze manier worden belangrijke verschijnselen die kenmerkend zijn voor kleine honden bestreden.
Meer informatie
Voedingswaarde ruw eiwit 25%, ruw vet 16%, ruwe celstof 2,2%, ruwe as 6,6%, vocht 10%, calcium 1,3%, fosfor 1%
Ingrediënten dierlijk eiwitextract (25%), vleesmix (24%), tarwe, maïs, gevogelte (8%), dierlijk vet (gevogelte, rund), rijstzemelen, rijst, bietenpulp, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine, lijnzaad, gist, mineralen
Gebruiksaanwijzing Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.
Merk CaroCroc
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Junior, Senior, Volwassen