dit is een test

Carocroc Low Energy 22/8

Op voorraad

De mate van lichamelijke inspanning en aanleg voor overgewicht varieert per hond. Om de gezondheid van je hond te bewaken, is het belangrijk daar rekening mee te houden. CaroCroc Low Energy is een brok voor volwassen honden met relatief weinig lichamelijke inspanning (wandelen en spelen) die neigen naar overgewicht (bijvoorbeeld Labrador en Golden Retriever) of gecastreerd/gesteriliseerd zijn.

Vanaf € 8,98 Normale prijs € 9,50
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Carocroc 22/8 Low Energy hondenvoer is speciaal gemaakt voor honden met overgewicht of honden die de neiging hebben om te zwaar te zijn. Het helpt deze honden bij het verliezen van gewicht.  Het helpt ook, na het gewichtverlies, om uw hond op gewicht te houden. Dankzij Carocroc low energy kunnen zelfs honden die weinig spelen of wandelen, of honden die een aangeboren neiging tot overgewicht hebben toch slank en gezond door het leven gaan.

Het bevat mais en tarwe als vullers voor de voeding. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat uw hond na de maaltijd een vol gevoel heeft, wat de kans dat uw hond tijdens het wandelen of in de tuin op zoek gaat naar ander voedsel minder groot. Daarnaast bevat de voeding slechts 22% eiwit en 8% vet. Daarnaast helpt het voer om de spijsvertering te vergroten. Zo worden de voedingsstoffen die in het voer aanwezig zijn makkelijk verwerkt en niet opgeslagen. Uiteraard is het belangrijk om uw hond naast het geven van deze voeding ook waar kan te laten bewegen. In combinatie met dit voer kan dat ervoor zorgen dat uw hond binnen afzienbare tijd weer op gewicht is en dat ook blijft.
Meer informatie
Voedingswaarde Ruw eiwit 22%, ruw vet 8%, ruwe celstof 2,7%, ruwe as 6,5%, vocht 10%, calcium 1,3%, fosfor 1%
Ingrediënten Maïs, tarwe, gedehydreerde vleesbeenderen (10%), gedehydreerd gevogelte (8%), gerst, dierlijk eiwitextract (4,5%), rijstzemelen, rijst (4%), tarwegries, gedroogde bietenpulp, dierlijk vet (gevogelte, rund), lijnzaad, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen (natriumchloride).
Gebruiksaanwijzing

Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.


Merk CaroCroc
Smaak Kalkoen, Kip
Leeftijd Senior, Volwassen