dit is een test

Carocroc Large Breed 27/16 |15 Kg

Op voorraad
Grotere hondenrassen zijn door hun grootte gevoeliger voor bijvoorbeeld gewrichtsslijtage dan kleinere hondenrassen. Door zijn wetenschappelijk onderbouwde samenstelling biedt het grote honden de bescherming die zij nodig hebben. 
€ 41,49
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Carocroc large breed is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Door hun proporties en zwaardere belasting van hun lichaam zijn deze rassen gevoeliger voor maagkanteling en gewrichtsslijtage. Deze voeding is hierop aangepast en biedt grote honden de ondersteuning die ze nodig hebben. De kans op maagkanteling, een levensbedreigende situatie die tot afknelling van de bloedvaten en het maagdarmkanaal leidt, wordt verkleind dankzij het geoptimaliseerde energiegehalte. Het grotere brokformaat vermidert schrokgedrag. 


Ook ondersteunt het de botten en gewrichten van uw hond dankzij de gelatinehydrolysaat en zalmolie. Gelatinehydrolysaat stimuleert de vorming van collageen, een bestanddeel van bot en kraakbeen, en remt de afbraak van het kraakbeen. Zalmolie is rijk aan Omega 3- en 6- vetzuren. Omega 3-vetzuren ondersteunen de gewrichten en zorgen bovendien voor een gezonde huid en vacht.


Meer informatie
Voedingswaarde Eiwit (27%), Vet (16%), Ruwe as (6,4%), Ruwe celstof (2,5%), Vocht (10,0%), Calcium (1,3%), Fosfor (1,0%).
Ingrediënten Dierlijk eiwitextract (28%), vleesmix (18%), maïs, tarwe, gevogelte (8%), gerst, gehydrolyseerd collageeneiwit (5%), dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, rijstzemelen, tarwegries, visolie (zalm), gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine, bietenpulp, lijnzaad.
Gebruiksaanwijzing Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.
Merk CaroCroc
EAN 8714469002797
Smaak Kalkoen, Kip, Vis
Grootte Ras Groot ras
Leeftijd Volwassen