dit is een test

Carocroc Feline Senior 25/12

Op voorraad

Carocat Senior is een superpremium product op basis van lamsvlees en rijst, speciaal ontwikkeld voor oudere katten vanaf ± 8 jaar.

Vanaf € 12,75 Normale prijs € 13,49
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Het recept Carocat Senior is met uiterste zorg samengesteld uit hoogwaardige, licht verteerbare grondstoffen. Carocat Senior heeft door haar unieke samenstelling, een gunstige en positieve invloed op de levenskwaliteit van de oudere kat en levert een positieve bijdrage aan een langer en gezond leven.
Het lagere aandeel van eiwitten, vetten en mineralen is een bewuste en wetenschappelijke keuze, afgestemd op het stofwisselingsproces bij oudere katten, hetgeen een positieve bijdrage levert aan het voorkomen van o.a. nier-, blaas-, en urinewegproblemen.
Vobra besteed alle aandacht en zorg aan kwaliteit en aan voedselveiligheid van haar producten. In de wetenschap dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor je dier is Vobra zich bewust van haar medeverantwoordelijkheid voor je dieren.
Met Carocat Senior Super Premium maak je de juiste en verantwoorde voedingskeuze voor een gezonde, vitale oudere dag van je Senior katten.

Meer informatie
Ingrediënten

Rijst, maïs, gerst, maïsgluten, lamsvlees, haringmeel, gedroogd kippenvlees, dierlijk vet, bietenpulp, kippenleverextract, plantaardige vezels, zalmolie, vitamines, mineralen, lecithine, plantaardige oliën, sporenelementen. Bevat door de EG toegestane antioxidant: tocopherolen.

Gebruiksaanwijzing

Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater. Bewaar het voer altijd koel en droog.

Merk CaroCroc
Smaak Lam