dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Mite Blocker Combi Kippen 500 Ml

Op voorraad
Waardering:
100%
Beaphar Mite Blocker Combi Kippen is speciaal ontwikkeld voor niet-vliegende vogels, sierkippen en de omgeving waarin ze zich bevinden.
€ 15,95
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Beaphar Mite Blocker Combi Kippen is speciaal ontwikkeld voor niet-vliegende vogels, sierkippen en de omgeving waarin ze zich bevinden. Door de werking van Demithicon bestrijdt de spray luizen, mijten, vlooien, teken, bloedluizen en andere parasieten. De spray heeft een onmiddelijke werking. Zo beschermt het snel het dier en zijn omgeving. 
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Dit product kan zowel op het dier als in zijn omgeving gebruikt worden.

- Op het dier: Goed schudden voor gebruik. Bespuit het verendek tegen de veerrichting in, van op een afstand van 10cm tot de veren lichtjes vochtig zijn.


- Omgeving: Goed schudden voor gebruik. Haal de dieren, de drink- en voederbakjes uit de kooi en maak grondig schoon. Vernevel daarna de Mite Blocker Combi op de zitstokken, de bodem en alle hoeken en spleten waar parasieten zich kunnen schuilhouden. Breng een tweede laag aan. Na de behandeling kunnen de dieren en de drink- en voederbakjes onmiddellijk terug geplaatst worden.

Merk Beaphar
EAN 8711231132874
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Mite Blocker Combi Kippen 500 Ml
Je waardering