dit is een test

Beaphar Xtravital Parkietenvoer 1 Kg

Op voorraad
Beaphar XtraVital Parkiet is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoeding. De voeding is ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen, dierenartsen en vogelexperts. 
Aanbiedingsprijs € 8,95 Normale prijs € 9,95
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Beaphar XtraVital Parkiet is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoeding. De voeding is ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen, dierenartsen en vogelexperts. De gevarieerde samenstelling van oa. 26 verschillende soorten zaden, granen, vruchten en eivoer voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte van grasparkieten. Met de toevoeging van Echinacea, een weerstandsverbeterend plantenextract, zorgt dit voer voor levenslustige en vitale vogels met een prachtige bevedering.

XtraVital Parkietenvoer bevat 20% eivoer welke volledig voorziet in de natuurlijke voedingsbehoefte van grasparkieten. De voeding is aantrekkelijk in geur, smaak en uitstraling.

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Omschakeling van uw huidige voer naar XtraVital kan zonder overgangsperiode. Door de geur en smaak zal uw vogel dit voer direct accepteren. In het begin voedingsopname wel volgen en bij slecht eten XtraVital 1 week mengen met het oude voer. Indicatie: Een grasparkiet met een gewicht van 50 gram heeft ± 7,5 gram voer per dag nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.
Merk Beaphar
EAN 8711231163083