dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Vermikill Omgevingsspray 18 Oz

Op voorraad
De Vermikill Omgevingsspray op basis van insecticiden is bedoeld om de omgeving van je huisdier te behandelen tegen vlooien, larven en teken.
€ 10,35
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
De Vermikill Omgevingsspray op basis van insecticiden is bedoeld om de omgeving van je huisdier te behandelen. 90% van het ongedierte zit namelijk in de omgeving van je dier. De Vermikill Omgevingsspray doodt alle ongedierte op tapijten, in manden of andere plaatsen waar je huisdier vaak komt.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Goed schudden voor gebruik. Houd de bus rechtop tijdens gebruik. Niet rechtstreeks op de bodem spuiten. Enkel binnenshuis gebruiken. Kruipende insecten: Rechtstreeks op de insecten spuiten, op een afstand van ± 40 cm. De drukknop slechts 2 seconden (± 2,2 gram) indrukken. De behandeling na 1 week herhalen. Vliegende insecten: Gedurende max. 3 seconden spuiten voor een ruimte van 30m³. Houd de ruimte gesloten en niet betreden gedurende 10 minuten.
Merk Beaphar
EAN 5411695203419
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Vermikill Omgevingsspray 18 Oz
Je waardering