dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Vermicon Tapijtspray 400 Ml

Op voorraad
Vermicon Tapijtspray is ideaal voor gebruik op tapijten, stoffen meubels, manden en andere plaatsen waar huisdieren verblijven. 
Aanbiedingsprijs € 14,35 Normale prijs € 15,95
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Vermicon Tapijtspray werkt in alle levensstadia van de vlo en immobiliseert vlooien en andere parasieten onmiddellijk zodra ze in aanraking komen met de spray. Door de mechanische werking kan geen resistentie optreden. Vermicon Tapijtspray heeft een nawerking van twee weken. Dit product bevat geen chemische insecticiden.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Voor de behandeling stofzuigen en huisdieren uit de ruimte verwijderen. Goed schudden voor gebruik. Bespuit de te behandelen oppervlakte van op een afstand van 30cm gedurende 15 sec. per vierkante meter. Schud de bus regelmatig bij het behandelen van grotere oppervlaktes. Laat ongeveer 30 min. drogen. Indien nodig de behandeling na 2 weken herhalen.
Merk Beaphar
EAN 8711231135202
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Vermicon Tapijtspray 400 Ml
Je waardering