dit is een test

Beaphar Vermicon Spray Kat 250 Ml

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
De Vermicon Spray op basis van Dimethicon immobiliseert vlooien, teken en insecten zoals muggen, mijten, luizen, zandvliegen enz. op een louter fysieke wijze.
Aanbiedingsprijs € 9,86 Normale prijs € 10,95
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
De Vermicon Spray op basis van Dimethicon immobiliseert vlooien, teken en insecten zoals muggen, mijten, luizen, zandvliegen enz. op een louter fysieke wijze. De spray bevat geen chemische insecticiden. De Dimethicon vormt een laagje dat werkt als ‘sticky trap’: vlooien, teken en insecten worden geïmmobiliseerd door een fysieke blokkering van hun gewrichten. Dimethicon werkt in alle levensstadia van de vlo. 
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Bespuit de vacht tegen de haarrichting in, vanop een afstand van 10cm tot de vacht lichtjes vochtig is. Verdeel met een kam over de vacht en laat drogen.
- Als preventie (nog geen parasieten in de vacht): Na het aanbrengen van het product, laten drogen en herhaal de behandeling na 3-4 weken of na iedere wasbeurt.
- Als bestrijding (wel parasieten in de vacht): Na het aanbrengen van het product, eerst laten drogen en daarna grondig spoelen met water. Wacht tot
de vacht droog is en behandel het dier daarna preventief zonder te spoelen. 
Merk Beaphar
EAN 8711231118854