dit is een test

Beaphar Tandenborstel

Op voorraad
De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta een grondige reiniging van het gebit van uw hond of kat
€ 2,99
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta een grondige reiniging van het gebit van uw hond of kat. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten.


Bij het eerste gebruik: Honden en katten moeten wennen aan de dagelijkse gebitsverzorging. Smeer daarom eerst wat tandpasta op uw vinger en laat dit proeven. Vervolgens kunt u de pasta op de borstel doen en zo laten proeven. Zodra dit geaccepteerd wordt kunt u voorzichtig de hoektanden en kiezen poetsen. Begin daarna pas aan de voortanden, want het tandvlees bij de voortanden is het gevoeligst. Het is normaal dat uw dier moet wennen, dit vergt enig geduld.

Meer informatie
Gebruiksaanwijzing
Maak voor gebruik de tandenborstel nat en poets voorzichtig het gebit van uw huisdier met tandpasta. Voor een optimale reiniging en een frisse adem wordt de Beaphar Tandpasta aanbevolen. De Beaphar Tandpasta hoeft niet gespoeld te worden. Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Zorg altijd voor vers drinkwater.
Merk Beaphar
EAN 8711231153084