dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Shampoo Hond Zwarte Vacht 250 Ml Av

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Shampoo Zwarte Vacht van Beaphar is een milde verzorgingsshampoo speciaal ontwikkeld voor alle zwarte honden. Ze reinigt de huid en vacht grondig. 
€ 4,85
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Shampoo Zwarte Vacht van Beaphar is een milde verzorgingsshampoo speciaal ontwikkeld voor alle zwarte honden. Ze reinigt de huid en vacht grondig en bevat Aloë Vera voor een gezonde en natuurlijk vochtbalans van de huid. Dit maakt de vacht makkelijk te kammen en het zorgt ook voor een verzorgd en glanzend uiterlijk van uw hond. De shampoo is pH huidneutraal en is dus geschikt voor de gevoeligere huid.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing De vacht met warm water vochtig maken en de shampoo inmasseren totdat het schuimt. Het schuim 2-3 minuten laten inwerken voor een optimaal resultaat. Daarna grondig uitspoelen met water en vervolgens de vacht goed droogmaken.
Merk Beaphar
EAN 8711231182503
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Shampoo Hond Zwarte Vacht 250 Ml Av
Je waardering