dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Nierdieet Kip 100 Gr

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Beaphar Nierdieet Kip is een complete diervoeding met kip ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie. 
€ 1,59
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Beaphar Nierdieet Kip is een complete diervoeding met kip ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie. Het dieet bevat een beperkt gehalte aan hoogwaardige eiwitten, heeft een laag fosforgehalte en is erop gericht op eventuele achteruitgang in het ziektebeeld op te heffen of te vertragen.
Meer informatie
Ingrediënten 90% Vlees en dierlijke bijproducten (5% kipfilet, 5% lever [natuurlijke bron van omega-3 vetzuren]), mineralen.
Gebruiksaanwijzing Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over meerdere porties per dag. Er moet altijd drinkwater aanwezig zijn, ververs dit dagelijks. Nadat u het product gedurende zes maanden aan uw kat hebt gegeven adviseren wij u een dierenarts te raadplegen over het vervolg van de behandeling. Als het voeder wordt aangeraden bij tijdelijke nierinsufficiëntie, is de aanbevolen gebruiksduur 2-4 weken. 
Merk Beaphar
EAN 8711231108831
Smaak Kip
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Nierdieet Kip 100 Gr
Je waardering