dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Knaagdier- & Konijnenmelk 200 Gr

Op voorraad
Knaagdier- en konijnenmelk is een volwaardige melkvoeding voor (moederloze) jonge konijnen, cavia's, chinchilla's, degoes, fretten, egels…
Aanbiedingsprijs € 7,78 Normale prijs € 9,15
  • Voor 14u besteld, morgen in huis
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Knaagdier- en konijnenmelk is een volwaardige melkvoeding voor (moederloze) jonge (dwerg)konijnen, cavia's, chinchilla's, degoes, fretten en egels. Als jonge knagers moederloos worden of onvoldoende moedermelk krijgen, is (bij)voeren noodzakelijk. Geschikt voor handmatig voeden en bevat hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Voorziet in de voedingsbehoefte vanaf de eerste dagen tot de overgang naar vast voedsel.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Voeg Beaphar Knaagdier- en Konijnenmelk met behulp van het maatschepje toe aan water van 50 tot 60 °C, (bijvoorbeeld in een fles). Mix of schud het mengsel, totdat het poeder volledig is opgelost en laat de melk afkoelen naar handwarmte (35 tot 38°C). Na bereiding kan de melk in de koelkast maximaal 24 uur bewaard worden. Voor gebruik de afgekoelde melk goed schudden en opwarmen naar 35 tot 38°C. Het voedingsadvies is te vinden de bijsluiter.
Merk Beaphar
EAN 8711231103546
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Knaagdier- & Konijnenmelk 200 Gr
Je waardering