dit is een test
Beste klant:

> Levertijd kan oplopen.
Omwille van de toegenomen online verkoop door Corona, hebben enkele depots van DPD een capaciteitstekort. Er wordt dringend werk gemaakt om de capaciteit zo snel mogelijk te vergroten. Maar afhankelijk van welk depot jouw pakje terecht komt, bestaat er de mogelijkheid tot vertraging.
> M-PETS artikelen tijdelijk (nog onbepaald) niet te verkrijgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Beaphar Care+ Rat 700 Gr

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
Beaphar Care+ Rat is speciaal ontwikkeld naar de behoeften van uw knaagdier. Het is een smaakvolle premium voeding voor ratten. 
Aanbiedingsprijs € 6,07 Normale prijs € 7,15
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39
Beaphar Care+ Rat is speciaal ontwikkeld naar de behoeften van uw knaagdier. Het is een smaakvolle premium voeding voor ratten.  Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van uw rat en benaderen het natuurlijke voedingspatroon. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling (All-in-One), dit stimuleert het niet-selectief eten zonder een tekort aan essentiële voedingsstoffen. De structuur van de brokjes ondersteunt de natuurlijke slijtage van de tanden. De brokjes bevatten verder een uitgebalanceerde verhouding van de meervoudig onverzadigde vetzuren Omega 3 & Omega 6 (uit maïs, tarwe, soja en vlaszaad), vitamine E voor de lichaamscellen, plus dierlijke eiwitten en smakelijke kruiden.
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Raadpleeg de verpakking en de bijsluiter voor gebruiksaanwijzingen. 
Merk Beaphar
EAN 8711231184019
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Beaphar Care+ Rat 700 Gr
Je waardering