dit is een test

Beaphar Care+ Konijn 1,5 Kg

Levering binnen 5 à 7 werkdagen

Beaphar Care+ Konijn is een zeer smaakvolle en uitgebalanceerde geëxtrudeerde konijnenvoeding waarbij elk brokje dezelfde samenstelling heeft

Aanbiedingsprijs € 10,62 Normale prijs € 12,50
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Beaphar Care+ Konijn is een zeer smaakvolle en uitgebalanceerde konijnenvoeding die volledig is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van een volwassen konijn. Deze voeding is geëxtrudeerd, wat een betere vertering van de eiwitten uit het voer mogelijk maakt. Deze eiwitten dragen onder andere bij aan sterke en gezonde spieren. Bij deze speciale voeding heeft ieder brokje dezelfde samenstelling (All-in-One). Dit voorkomt selectief eetgedrag, wat kan leiden tot restjes en een tekort aan essentiële voedingsstoffen. De harde brokjes ondersteunen de natuurlijke slijtage van de tanden en zorgen hierdoor voor een gezond gebit. De brokjes bevatten verder een uitgebalanceerde verhouding van de meervoudig onverzadigde vetzuren Omega-3 & Omega 6 (uit maïs, tarwe, soja en vlaszaad), vitamine E voor de lichaamscellen, het juiste ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden. Met deze voeding kunt u uw konijn een smakelijke en gezonde maaltijd aanbieden. 

  • Geen selectief eetgedrag
  • Bevordert natuurlijke slijtage tanden
  • Essentiële voedingsstoffen
Meer informatie
Ingrediënten

Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, zaden, gist, Yucca Schidigera, alge, (spirulina 0,01%).


Gebruiksaanwijzing

De eerste dagen dat u Beaphar Care+ Konijn gebruikt kunt u dat het beste mengen met het oude voer. De aanbevolen hoeveelheid voeding is afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw konijn. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer en zorg ervoor dat uw konijn onbeperkt hooi ter beschikking heeft. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Merk Beaphar
EAN 8711231184033