dit is een test

Annuleren, retourneren en ruilen

De klant heeft het recht om per e-mail of per fax binnen 14 werkdagen, vanaf de dag die volgt op de levering van het product, aan de overeenkomst te verzaken zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen.  De klant zal, op eigen kosten en eigen risico, het product binnen 14 werkdagen na ontvangst in zijn originele staat terugzenden naar de BVBA Vetria.  Desgevallend zal de BVBA Vetria de ontvangen betalingen binnen 30 dagen vanaf de verzaking terugbetalen.

Als je ervoor kiest je bestelling te annuleren alvorens dit toegekomen is bij je, dan zijn de retourkosten door DPD voor het terugzenden ook voor uw rekening.

Je kan tot op heden nog niet zelf een retourlabel invullen. Neem contact op met ons op info@fiksenfelix.be om een vooraf ingevuld retourlabel aan te vragen. Deze print je na ontvangst uit en plak je over het oude label op de verpakking/doos van jouw bestelling die je wilt retourneren. Dit geef je dan af bij een DPD- parcel shop die jouw pakje zal retourneren naar ons.

 

> Opgelet: In het geval dat jouw bestelling een beschadigd of verkeerd artikel bevat hoeven er geen retourkosten betaald te worden.

 

Wegens de huidige Corona- toestand begrijpen wij dat je liever niet zelf naar een DPD- parcel shop gaat. Contacteer ons voor een Collection Request als je wilt dat DPD dit bij jou komt ophalen. Dit kan wel wat duurder uitkomen dan de standaard retourkosten:

Voor Nederland (NL): € 10,82 Afgelegen gebieden toeslag € 7,50

Voor België (BE): € 13,19

 

OP DIT MOMENT KAN JE ALLEEN GEBRUIK MAKEN VAN EEN COLLECTION REQUEST, afhalingen bij DPD- parcelshops zijn NIET MOGELIJK wegens de Corona- toestand! 

 

 Ruilen

Wij hanteren geen ruilbeleid. Indien je je bedenkt, kan je dit artikel wel retourneren volgens de voorafgaande retourprocedure, en dan achteraf een nieuwe bestelling plaatsen voor het nieuwe artikel.