dit is een test

1,4 kg - Pedigree Senior Small Dog Kip & Rijst

Levering binnen 5 à 7 werkdagen
€ 4,99
  • Levering binnen 5 à 7 werkdagen
  • Voeding aanbevolen door experts
  • Gratis levering vanaf €39

Deze recepten bevatten vitamine E, een antioxidant, en onmisbare mineralen die helpen om zijn natuurlijke verdediging te behouden. Honden gebruiken hun muil voor alles. Hun tanden en tandvlees gezond houden is voor hun essentieel. Daarom hebben wij aan onze brokjes een actief ingrediënt toegevoegd dat helpt ter preventie van de vorming van tandsteen en hun speciale textuur draagt bij aan het proper houden van de tanden. Onze producten bevatten plantaardige vezels die bijdragen aan een gezonde vertering en kwaliteitsvolle proteïnes aangepast aan de maag van uw hond.

Meer informatie
Voedingswaarde proteïnes: 22
vetgehalte: 13
anorganische stoffen: 7
ruwe celstof: 2.2
omega 6 vetzuren: 3
ijzer: 151 mg/kg
Ingrediënten

Granen (waarvan rijst 4%), vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), olieën en vetten (dont huile de tournesol 0.5%), plantaardige bijproducten (waarvan 2% gedroogde bietenpulp), mineralen,plantaardige proteïne-extracten, groenten (wortelen 4% in de oranje brokjes, erwten 4% in de groene brokjes).

Gebruiksaanwijzing

De individuele behoeften van jouw hond hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de fysieke conditie. Om je hond te helpen in topvorm te blijven, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen. Wanneer je droogvoeding van PEDIGREE® Droog Adult Mini mengt met natvoeding van PEDIGREE®, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

Merk Pedigree
EAN 5900951271939
Smaak Kip
Grootte Ras Klein ras
Leeftijd Senior